Over ons

Solar Noord is de specialist op het gebied van zonne-energie. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak bent u bij ons aan het juiste adres voor een duurzaam zonne-energiesyteem. Hierbij is ons uitgangspunt een hoog rendement en een kwalitatief hoogstaande installatie. Hierdoor bent u ook in de toekomst verzekerd van de hoogste opbrengsten.

Eigen import
Door eigen import bent u bij ons verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Verder worden wij door de hechte band met onze fabrikant Renesola op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van research en development.

Solar Noord bestaat uit 30 gedreven medewerkers welke elke dag hard werken aan de meest nette installaties.

Wilt u ook uw eigen 'energiecentrale' beginnen? Dan bent u bij Solar Noord aan het juiste adres.

AEEA-richtlijnen

Wij zijn lid van de Stichting Zonne-energie Recycling Nederland. Deze stichting zorgt voor een goede en milieurvriendelijke verwerking van zonnepanelen en omvormers, wanneer deze aan het einde van hun levensduur zijn. Hiermee voldoen wij aan de wettelijk verplichte AEEA-richtlijnen.Huisman Warmtetechniek B.V.

Solar Noord is onderdeel van Huisman Warmtetechniek B.V.,
hiermee heeft Huisman haar wijde productrange nu nog verder
uitgebreid. Solar Noord is opgezet om bestaande- en nieuwe klanten ook de voordelen te laten genieten van zonnepanelen. Hierbij staan natuurlijk uw portemonnee en de hoge kwaliteit die klanten van ons  gewend zijn centraal. Solar Noord biedt u
dan ook zonnepanelen met een zeer hoge opbrengst tegen
een scherpe prijs.

All-electric is de toekomst!

Met beide bedrijven zijn wij klaar voor de toekomst met bijvoorbeeld gasloze woningen. De klimaatinstallatie van de toekomst zal wat ons betreft dan ook een all-electric installatie zijn inclusief eigen opwekking. Want wat is er nou mooier om een gebouw te verwarmen en te koelen met een elektrisch aangedreven warmtepomp, welke gevoed wordt door uw zonnepanelen.

 

Bel mij terug!Maak een offerte!